Covid-maatregelen en Covid-gesprekaanbod

Vanaf 28 oktober 2020 schakelt Opportunità terug helemaal over naar online werken. Dit is geen van ganser harte maar wel de meest aangewezen keuze in de huidige covidstorm. Maak gerust je keuze: telefonisch, Skype, videochat, ... Ervaring heeft geleerd dat deze gesprekken evenzeer nuttig en efficiënt zijn.

Voor wie in de buurt van Leuven woont, zijn er overdag ook wandelgesprekken mogelijk. Jij kiest de wandelplek, graag op fietsafstand van Leuven (bv. Parkabdij, Provinciaal Domein, Kruidtuin, ...). Met mondmasker maar wel 'live'.

Covid-gesprekaanbod: vind je de huidige situatie lastig, voel je je bang, wil het 'gewoon' functioneren niet zo vlotten, stel je je vele vragen, ben je als verzorgende doodop, ... ?

Je bent online of telefonisch van harte welkom. Maak gerust een afspraak via mijn site of telefonisch (bij voicemail bel ik je zsm terug). (Voor deze gesprekken hanteer ik een covidtarief. Voor wat jij nodig hebt om je beter te gaan voelen in deze fase, mag er geen financiële drempel zijn.)

Laten we in deze moeilijke tijd goed voor onszelf en voor elkaar zorgen.

Er volgen betere tijden. 

Laten we er het intussen op alle vlakken samen het beste van maken.

Welkom.

 

Van harte welkom bij Opportunità, fijn dat je mijn site gevonden hebt. Aan deze site wordt getimmerd maar dat hoeft je niet tegen te houden rustig voort te lezen. 

Leven is energie. Energie is leven.

Je leven, je energie kunnen om tal van redenen gaan sputteren.
Dat gebeurt. Dat is niet fijn, maar het is oké: het is het leven zoals het is.

Als je voelt dat de schwung uit je leven aan het verdwijnen is, dat je vastzit, moeilijk kunt beslissen, of als angst in zijn ontelbare gedaanten jouw reilen en zeilen beïnvloedt, ... dan is het tijd om de koe bij de horens te vatten, om terug te kunnen voelen dat het leven vol kansen zit.

Praten over wat jou dwarszit en (nog) meer inzichten krijgen, dat is nuttig en belangrijk.
Waar het echt om draait, is aanpakken hoe jij jouw leven terug op het voor jou juiste spoor krijgt, hoe jij jouw energie kunt terugvinden.

Uitputting dreef mij ooit in een rolstoel. Het was een moeizame herstelweg maar ik vond - tegen medische verwachtingen in - mijn gezondheid grotendeels terug. 

Ik weet dat vele mensen de moed verliezen wanneer er niet dadelijk een pasklare oplossing is voor de problemen die zij ervaren.

Ik weet dat er vaak medisch gehopt wordt en dat dit handenvol geld kost.

Ik weet hoe akelig en frustrerend het is wanneer het lijkt of niets of niemand je kan helpen, hoe alleen iemand zich kan voelen, wanneer men op onbegrip stuit en een situatie op zowat alle vlakken uitzichtloos lijkt.

Ik heb het allemaal ervaren. Intussen weet ik en ervaar ik elke dag dat het anders kan.

Het allerbelangrijkste is het totale plaatje aanpakken zodat jij je stukken beter gaat voelen, jouw energie en kracht gaat terugvinden en met plezier de draad van je leven terug kunt oppakken. 

Dát is waar ik naar streef in mijn job: een totaalpakket voor jou, jou 'helpen' herontdekken wat jij zelf allemaal kan, jou handvatten aanreiken zodat je vol vertrouwen een energierijk leven kunt leiden op jouw manier.  

Ik begeleid jou met plezier binnen de grenzen van mijn competentie en indien gewenst en/of nodig, is er een wisselwerking met huisarts, psychiater, ... 

Twaalf jaar geleden heb ik me bijgeschoold tot coach (Academie Coaching en Counseling), vijf jaar ben ik zaakvoerder/trainer van/aan de School Voor Zelfvertrouwen geweest en intussen was ik voorzitter van de Vlaamse Associatie voor Coaches (vzw VAC) en bestuurslid van de International Coaching Federation (ICF) Belgium. 

Een 'ervaringsdeskundige' energiewijzer nodig in tijden van stress, angst, burn- of bore-out, cvs, studiekeuze, examens, vastzitten in een lastige relatie, ...en andere stressgerelateerde zaken, zin om je zelfvertrouwen wat op te krikken of even een 'luisterend oor', een 'klankbord' nodig?

Je bent van harte welkom, neem gerust contact op voor een verkennend gesprek. 

 

 

  

Still round the corner there may wait
a secret road or a hidden gate
and though I often passed them by
a day will come at least when I
shall take the hidden paths that run
East of the Moon
West of the Sun.

J.R.R. Tolkien