Er is terug keuzemogelijkheid: gesprekken in mijn praktijk, wandel- of onlinegesprekken.

 

       NIEUW     NIEUW     NIEUW     NIEUW     NIEUW     NIEUW     NIEUW     NIEUW     

Vanaf 3 januari 2022 biedt Opportunità loopbaanbegeleiding (via loopbaancheques) aan, in samenwerking met AURES. 

 

Van harte welkom bij Opportunità, fijn dat je mijn site gevonden hebt. Aan deze site wordt getimmerd maar dat hoeft je niet tegen te houden rustig voort te lezen. 

Leven is energie. Energie is leven.

Je leven, je energie kunnen om tal van redenen gaan sputteren.
Dat gebeurt. Dat is niet fijn, maar het is oké: het is het leven zoals het is.

Als je voelt dat de schwung uit je leven aan het verdwijnen is, dat je vastzit, moeilijk kunt beslissen, of als angst in zijn ontelbare gedaanten jouw reilen en zeilen beïnvloedt, ... dan is het tijd om de koe bij de horens te vatten, om terug te kunnen voelen dat het leven vol kansen zit.

Als je het fysiek en/of mentaal lastig hebt tijdens of na ziek zijn, tijdens of na een behandeling, ... ook dan is het belangrijk hier een oplossing voor te vinden.

Praten over wat jou dwarszit en (nog) meer inzichten krijgen, dat is nuttig en belangrijk.
Waar het echt om draait, is aanpakken hoe jij jouw leven terug op het voor jou juiste spoor krijgt, hoe jij jouw energie kunt terugvinden.

Uitputting dreef mij ooit in een rolstoel. Het was een moeizame herstelweg maar ik vond - tegen medische verwachtingen in - mijn gezondheid grotendeels terug. 

Ik weet dat vele mensen de moed verliezen wanneer er niet dadelijk een pasklare oplossing is voor de problemen die zij ervaren.

Ik weet dat er vaak medisch gehopt wordt en dat dit handenvol geld kost.

Ik weet hoe akelig en frustrerend het is wanneer het lijkt of niets of niemand je kan helpen, hoe alleen iemand zich kan voelen, wanneer men op onbegrip stuit en een situatie op zowat alle vlakken uitzichtloos lijkt.

Ik heb het allemaal ervaren. Intussen weet ik en ervaar ik elke dag dat het anders kan.

Het allerbelangrijkste is het totale plaatje aanpakken zodat jij je stukken beter gaat voelen, jouw energie en kracht gaat terugvinden en met plezier de draad van je leven terug kunt oppakken. 

Dát is waar ik naar streef in mijn job: een totaalpakket voor jou, jou 'helpen' herontdekken wat jij zelf allemaal kan, jou handvatten aanreiken zodat je vol vertrouwen een energierijk leven kunt leiden op jouw manier.  

Ik begeleid jou met plezier binnen de grenzen van mijn competentie en indien gewenst en/of nodig, is er samenwerking met huisarts, psychiater, ... 

Veertien jaar geleden heb ik me bijgeschoold tot coach (Academie Coaching en Counseling), vijf jaar ben ik zaakvoerder/trainer van/aan de School Voor Zelfvertrouwen geweest en intussen was ik voorzitter van de Vlaamse Associatie voor Coaches (vzw VAC) en bestuurslid van de International Coaching Federation (ICF) Belgium. 

Een 'ervaringsdeskundige' energiewijzer nodig in tijden van ziek zijn of herstel, stress, angst, burn of bore out, cvs, studiekeuze, examens, jobongenoegen, vastzitten in een lastige relatie, ... en andere stressgerelateerde zaken? Zin om je zelfvertrouwen wat op te krikken of even een 'luisterend oor', een 'klankbord' nodig?

Je bent van harte welkom, neem gerust contact op voor een verkennend gesprek. 

 

 

  

Still round the corner there may wait
a secret road or a hidden gate
and though I often passed them by
a day will come at least when I
shall take the hidden paths that run
East of the Moon
West of the Sun.

J.R.R. Tolkien