Er is terug keuzemogelijkheid: gesprekken in mijn praktijk, wandel- of onlinegesprekken.

Welkom bij Opportunità!

Als zelfstandige loopbaancoach heb ik jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar een bevredigende en succesvolle loopbaan. Mijn doel is jou te helpen jouw professionele doelen te bereiken en een carrière te creëren die bij jouw persoonlijkheid, interesses en vaardigheden past.

Mijn coaching gaat verder dan alleen het vinden van een job. Ik help je ook jouw sterke punten te ontdekken, jouw aandachtspunten te verbeteren en jouw zelfvertrouwen te vergroten. Via persoonlijke sessies en effectieve oefeningen zorgen we ervoor dat je een duidelijk beeld van je loopbaanpad hebt en de stappen die je dient te nemen om daar te komen.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe job, een carrièreverandering overweegt, stress-issues wenst aan te pakken of gewoon meer voldoening wil halen uit je huidige werk, ik kan je helpen. Neem contact met mij op en samen zullen we jouw professionele toekomst vormgeven.

(loopbaancoaching met loopbaancheques VDAB en in samenwerking met loopbaancentrum Aures)

Mijn missie stopt niet bij mensen te helpen hun professionele doelen te bereiken. Ik heb een diepe liefde voor onze planeet en haar bewoners, zowel mensen als dieren als planten, en vind dat we onze verantwoordelijkheid moeten nemen de aarde te beschermen en te bewaren voor toekomstige generaties. Zonder leefbaar klimaat, geen gezond leven, geen gezonde economie. Ook hier kunnen we samenwerken en een positieve impact maken op onze wereld. #klimaatcoach

 

 

 

 

  

Still round the corner there may wait
a secret road or a hidden gate
and though I often passed them by
a day will come at least when I
shall take the hidden paths that run
East of the Moon
West of the Sun.

J.R.R. Tolkien